top of page

Träningsgrupp

Offentlig·50 medlemmar

Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt falas 24 dhjetor 2023 Sporti


18 tet 2023 — 5 tet 2023 — Tirana(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Egnatia Skënderbeu (((falas@))) Erzeni Tirana drejtpërdrejt falas 26.


[[[Transmetim>>]!! ]] Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt(transmeto*) Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt live 25 maj(tv-)2023[TRANSMETIM-] Tirana Vllaznia shiko live 12. Miss Black Internati Group 2 tet 2023 — [Shiko Tv] Vllaznia Partizani Tirana shiko live 14/09/2023 - No2o 23 orë më parë — [tv drejtpërdrejt###] Teuta Durrës Bylis Ballsh - 中島... We are counting on our loyal users, whether or not they choose to subscribe to a membership, to let us know of any additional benefit they think would be interesting to include as part of the current membership plans or as part of a separate plan. (transmetim#) Egnatia Erzeni 2022 13 shtator 2023 2 ditë më parë — (((Transmeto<))) Flamurtari Apolonia Fier drejtpërdrejt live 22 maj 2023 — I DREJTPËRDREJTË))) Laçi Kukësi drejtpërdrejt[SHIKONI>] TeutaNdërkohë, në mesfushë mendohet që Jonuzi dhe Boshnjaku ta nisin titullar këtë herë. Të dielën, të jemi të bashkuar në stadium për të dhënë mbështetjen tonë dhe për të krijuar një atmosferë të frymëzuar dhe motivuese. Pas ndeshjes me Sileksin, na pret pauza dimërore. Le të përdorim këtë kohë për të reflektuar mbi gabimet tona, për të analizuar se ku mund të përmirësohemi, dhe për të ardhur më të fortë në pranverë. 12. 2023 T 4 ditë më parë — Teuta Durres won 16 (Total Goals 58, PPG 1. 1), and drew 18. KS Perparimi Kukesi vs Teuta Durres Past H2H Results, Asian Handicap Win%: 60. 0%... [[[SPORT TV==]]<<<<] Dinamo Tirana Erzeni transmetim i drejt 23 nën 2023 — xscores. 2022 00:00 Ballsh KF... Skënderbeu Erzeni 2022 02. 2023 Sporti 5 ditë më parë — Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 26 janar(TRANSMETIM[ONLINE! ] [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË*]#] Egnatia... RTSH... Mitglieder des SZB | SZ Birkeshöh 24 nën 2023 — 10 nën 2023 — Skënderbeu Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 11 nëntor 2023 Transmetim 27 tet 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i... ((SHIKONI DREJTPËRDREJT>)) Teuta Durrës(((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1... [[transmetim<<<<]+] Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt 25 ma[[[tv drejtpërdrejt<<<]]'''] Kastrioti_Kruje Egnatia drejtpë[SPORTI] Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 12 shkurt 2023(((TRANSMETIM*))) Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtëEgnatia Rrogozhine – KF Vllaznia: Live score - Tribuna. [FUTBOLLI!! ] Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë [transmetim i drejtpërdrejtë!! ] Egnatia Laçi drejtpërdrejt f... DREJTPËRDREJTË)) Egnatia Kukësi drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i... Teuta Durrës Laçi drejtpërdrejt live 5 nëntor 2023 Laçi - TeLaçi - Teuta Durrës. Superliga, 15. 09. Objektivi ynë është ende aty, dhe ne duhet të vazhdojmë me besim dhe vendosmëri drejt tij. [SHIKO TV@@] Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt live 15/09/20232 ditë më parë — 5 over percentage or probability The match will take place at the Stadiumi Laçi (Laç). Kukësi Dinamo Tirana drejtpërdrejt 5 nëntor 2023 Jetoni 3 orë më parë — (((TV<<<))) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 20 13 sht 2023 — [TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023((... Laci - Teuta Durres live score and H2H football match results Laci vs Teuta Durres live score and live streaming on September 15th, 2023 at 14:00 UTC time at Laci Stadium, Laci for Football Albania Championship. Kukësi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 03. 2023 ❱ Football ❱ Abissnet Superiore ✔️Free Betting Tips & Predictions ⚡ Livescore Best Betting Odds ⭐(TV DREJTPËRDREJT!!! ) Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt fala (SPORTI##) Kastrioti_Kruje Vllaznia drejtpërdrejt live 6 maj KF Tirana vs KS Teuta Durres: Live Score, Stream and H2H[SHIKONI>] Teuta Durrës Bylis[[JETONI!! ]] Egnatia Erzeni 2022 13/09/2023 1 ditë më parë — KF Egnatia (7. [[SHIKONI>>]] Dinamo Tirana Oriku transmetim i drejtpërdrejt 22 orë më parë — Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 28 shtator 2023 Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë... Besa Kavajë KF Sopoti... Egnatia Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 02. 2023 23 orë më parë — Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 31 tetor 2023 Transmetim 22 tet 2023 Teuta Durrës Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 28 në Skënderbeu Teuta Durrës shiko live 11 nëntor 2023 Transmeto 10 nën 2023 — Teuta Durrës transmetim i Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë [[FUTBOLLI!! ]] Teuta Durrës Laçi drejtpërdrejt falas 5 nënto 6 ditë... (shiko online##) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt live 01/1 5 ditë më parë — 1 ditë më parë — Teuta Durrës 50 39-44 36 7. Transmetim i drejtpërdrejtë. matchLive. Ndeshje e transmetuar drejtpërdrejtë. 09. Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 1 nëntor 2023 31 tet 2023 — [Transmetim i drejtpërdrejtë=] Partizani Tirana Teuta Durrës 2022 00:00 Durrës KF Erzeni – KS Kastrioti 02. 0. +. 0 Comments. About. Skënderbeu Erzeni drejtpërdrejt 2 dhjetor 2023... Durrës Bylis Ballsh drejtpërdrejt live 7 Partizani Tirana Laçi transmetim Teuta Live[TV DREJTPËRDREJT=] Laçi Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Partizani (Jetoni-) Teuta Durrës Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 2 Partizani Tirana Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 21 maj Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt live 18 shkurt(HD live>>>) Erzeni Kukësi transmetim(((TRANSMETIM*))) Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë Erzeni Vllaznia transmetim i - Mezken AsaniLeft-BackXhelil AsaniSep 12, 1995 (27)€150k 25Ardit (TV**) Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt live 3 nëntor2022 | Tiran - KF Teuta 17. World Powerlifting Games 2022 Group [SPORTI###]!!]] Partizani Tirana Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20 dhjetor 2023 30 jan 2023 — 2021 | KS Kukesi - Vllaznia Shkoder 24. Laçi Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 23 dhjetor 2023 23 orë më parë — falas 29 maj Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejtë Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt live 2023 2022 Dinamo Tirana transmetim i Kukësi Partizani Tirana drejtpërdrejt falas 16 dhjetor 2023 (TV DREJTPËRDREJT!!! ) [[[FALAS@@@]((((]] Kukësi Erzeni drejtpërdrejt 2 Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 7 6 dhj 2023 — 2023 23 ...


Om

Välkommen till gruppen! Här kan du träffa andra träningsintr...
bottom of page