top of page

Träningsgrupp

Offentlig·81 medlemmar

Pendik Spor Kulübü MKE Ankaragücü maçı 25/12/2023 Çevrimiçi

30 Ağu 2023 — Pendikspor Kulübü 1950 ... Sezona evinde MKE Ankaragücü galibiyeti ile başlayan Kasımpaşa, ikinci hafta maçında Hatayspor ile berabere kaldı.

MKE Ankaragücü - Pendikspor Özet: Futbol Skorlar & Önemli AnlarMKE Ankaragücü ile Pendikspor arasındaki Süper Lig Futbol maçını Eurosport ile takip edin. Maç, 12 Mayıs 2024 tarihinde 18:00 saatinde başlar. En yeni MKE Ankaragücü ve Pendikspor haberlerini yakalayın ve güncel Süper Lig standings, results, top scorers ve previous winners hakkında bilgi edinin. Futbol hayranları, son dakika Futbol haber başlıklarını, röportajları, uzman yorumlarını okuyabilir ve maç tekrarlarını ücretsiz olarak izleyebilir. Süper Lig, Türkiye 1. Ligi ve diğer yarışmalarda olup bitenleri takip edin. Bir yandan da taraftarlarımızın desteğini hissetmek bizim için çok önemli. Oyuncularla söylemiş olduklarıma ekleme yapmak istiyorum. Valencia bu ligde en çok gol atan oyuncu. Bu kadar zorlu bir ligde bu kadar gol atmış bir oyuncu nasıl bir pozisyon kaçırdığında veya iyi değerlendiremediğinde ıslıklanıyor. Ne istediklerini anlayamıyorum. Başkanımız beni davet etti. Bu sene sonuç ne olursa olsun önümüzdeki sene neler yapabileceğimize dair benimle konuşmak istedi. Ben de her zaman olduğu gibi kararımı sezon bittiğinde, son gün veriyorum. MKE Ankaragücü, yarın Pendikspor'a konuk olacak 16 saat önce — Pendik Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Ligde son 4 maçta mağlubiyet almayan Emre Belözoğlu yönetimindeki ... Bugün İrfan, daha önce Arao ve Valencia’nın başına geldi. Oyuncu seçmesinler. Daha önce ben bunu hiçbir yerde görmedim. O yüzden o sırada taraftarlarımızdan oyuncularımıza sevgi göstermelerini istedim. Sonuçta bu oyuncular bu kulübün bir parçası. Onların kalpten sevdikleri bu kulübün bir parçası. Birlik olmalarını ve takım içinde oyuncu seçmemelerini istedim. Kaybettiğimizde bu tarz şeyleri konuşuyoruz. Umarım sezonun geri kalan kısmında taraftarlarımız bize yardım ederler. Zor bir döneme giriyoruz. Biz sahada rakibimizden daha iyi olmalıyız. Pendikspor, Süper Lig'de yarın MKE Ankaragücü'nü ağırlayacakSiltaş Yapı Pendikspor, Trendyol Süper Lig'in 18 Spor 24 Aralık 2023 - 11:35 Siltaş Yapı Pendikspor, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Pendik Stadı'ndaki karşılaşma saat 20. 00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Ligdeki son 4 maçını kaybeden Siltaş Yapı Pendikspor, 13 puanla 19. MKE Ankaragücü 1-0 Çaykur Rizespor / Hazırlık MaçıÇaykur Rizespor 10 Eylül 2023 Pazar 19:02 Hazırlık maçında deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayan Atmacalarımız; karşılaşmadan 1-0’lık skorla ayrıldı. Rize’deki antrenman sahalarının bozuk olması nedeniyle milli maç arasını Ankara’da kamp yarak değerlendirecek olan takımımız 10 Eylül 2023 Pazar günü 17. 00’de MKE Ankaragücü ile Beştepe Spor Tesislerinde bir hazırlık maçın oynadı. Pendikspor, Süper Lig'de yarın MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak | Diyarbakır SözDiyarbakır Söz Giriş: 24 Aralık 2023 Pazar 11:39 Güncelleme: 24 Aralık 2023 Pazar 11:39 Siltaş Yapı Pendikspor, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Pendik Stadı'ndaki karşılaşma saat 20. 00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Ligdeki son 4 maçını kaybeden Siltaş Yapı Pendikspor, 13 puanla 19. sırada bulunuyor. Son 16 karşılaşmada 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan MKE Ankaragücü ise 19 puanla 12. Kalitesine inanıyorum. Diğer oyuncularıma inandığım gibi…Bu takımdaki herkese çok inanıyorum, bu yüzden buradayım. İkinci golden sonra maçın bitmesine bir dakika vardı. Ben de onlardan sevgi göstermelerini ve takımı desteklemelerini istedim. Takım öne geçen golü atmıştı ve takımımıza yardım etmeleri gerekiyordu. Maç boyunca taraftarlarımızın pek yardımını göremedik. Oyuncular zaman zaman çok baskı altında oynayabiliyorlar ama şu dönemde her maç bizim için final. Eğer taraftarların desteğini hissetmezseniz işler sizin için daha zor gider. Zaman zaman birçok oyuncunun başına gelebiliyor. Pendikspor-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda 2 Ara 2023 — Pendikspor Kulübünün sosyal medya hesabından maçın kadrosu MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca istifa etti. MKE Ankaragücü Başkanı ... Son Dakika Pendikspor Haberleri ... maçta Pendik Engelliler Spor Kulübü'nü 4-1 yenerek çıkışını sürdürdü. Başkan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk ... Pendikspor - MKE Ankaragücü Özet: Futbol Skorlar & Önemli Eurosport, en son Süper Lig maç güncellemeleri için kaynağınızdır. İstatistikler ve öne çıkanlarla birlikte Pendikspor - MKE Ankaragücü özetini izleyin. MKE Ankaragücü - Fenerbahçe Maç Önü Değerlendirme YouTube YouTube 1:17:12 YouTube Vizör 2 Eyl 2023 2 Eyl 2023 Pendikspor Futbol MKE Ankaragücü 27 07 2023 Canlı Skor ve Maç Özeti15 TemmuzKudüs: Bir şehrin hikayesiRamazanSeçimSporBugünDünyaEkonomiTeknolojiHayatNamaz VaktiSeçimHava DurumuÖzgünSporYazarlarGündemVideoGaleriSon DakikaHaberlerDini BilgilerRamazanMaltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, TürkiyeSosyal MedyaKurumsalİletişimiletisim@yenisafak. com. tr+90 530 846 00 00+90 212 467 65 15Mobil UygulamalarYASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir. MKE Ankaragücü v Pendikspor | 12 Mayıs 2024 team-logo PEN. MKE Ankaragücü - PendiksporMaç önizlemesi, 11 May 2024. Genel bakışYorumlar. Kazananını seç. ANK. Berabere. PEN. Ayrıntılar. crest. Süper Lig - ...

Om

Välkommen till gruppen! Här kan du träffa andra träningsintr...

medlemmar

bottom of page