top of page

Träningsgrupp

Offentlig·92 medlemmar

Hatayspor Beşiktaş maçı 25.12.2023 Canlı yayın

Bardhi'den müthiş vuruş, Ali Şaşal'dan müthiş kurtarış!

25 Aralık 2023 Hatayspor vs Beşiktaş maçı Hangi Kanalda 4 saat önce — Hatayspor – Beşiktaş, Trendyol Süper Lig maçı, 25-12-2023 Pazartesi günü Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın ... Ben süreyi tuttum, 6-7 kere 2 farklı açıdan pozisyonu izledi. Dünyanın ilk 5 hakemi arasında gösteriliyor... İzledi, izledi, izledi karar veremedi ofsayt mı, değil mi? Dedi ki yardımcısına; ''Gel biraz da sen bak. Karar veremedim. '' dedi. Bahattin Duran da geldi, o da izledi. Dediler ki ofsayt. 1 dakika 10 saniye sürdü. dakika 10 saniye izleniyor, sayısız defa ekrana geliyor, sonra kanaat getiriyorlar bu pozisyon ofsayt. '' (Görüntü: beIN Sports)5 'VAR HATA ETMİŞTİR' ''O zaman ben de diyorum ki: Asla açık, bariz, net bir ihlal değil. 2 MEHMET TOPAL GOL ATTI AMA... Beşiktaş, 73. dakikada Mehmet Topal oyuna girer girmez topukla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Hakem Cüneyt Çakır önce golü verdi. Çakır, VAR hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun uyarısının ardından pozisyonu izlemeye gitti. 3VAR'DAN DÖNDÜ Cüneyt Çakır, VAR'dan pozisyonu izledikten sonra golü iptal etti. Cüneyt Çakır, Montero'nun kaleci Münir'in görüş açısını kapattığı gerekçesiyle ofsayta hükmetti. Maçın ardından eski Hakem Deniz Çoban tartışmalı pozisyonu canlı yayında yorumladı. 4 'VAR; AÇIK, BARİZ, NET İHLALLERDE DEVREYE GİRER' ''VAR sistemi var, bu gol verildi. VAR devreye girdi, gol geri alındı. Bize denildi ki; VAR; açık, bariz, net ihlallerde devreye girer. VAR, en doğru kararı aramaz, skandal hatayı arar. VAR, herkesin kabul ettiği ihlallerde devreye girerek tartışmaların önüne geçer, tartışmaları bitirir. Bu pozisyonda yardımcı hakem golü verdi, Cüneyt hoca yardımcısına uydu golü verdi. VAR izledi, karar verdiler ve sahada skandal bir hata yapıldı. Daha sonra Cüneyt hoca kenara davet edildi. Hatayspor-Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Hatay-Beşiktaş maç 30 Eki 2021 — Beşiktaş maç sonucu | Süper Lig'in 11.haftasında Hatayspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Peki, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş - Hatayspor Maçları - Arasındaki Tüm Maçlar Beşiktaş ile Hatayspor bugüne kadar 6 maçta karşı karşıya gelmiştir. Beşiktaş - Hatayspor ezeli rekabeti hakkında istatistiklere bu sayfadan ... Atakaş Hatayspor 1-0 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ | 11. Hafta - 2021/22 3:362021/22 sezonunun 11. hafta maçında Atakaş Hatayspor ve Beşiktaş karşı karşıya geldi, mücadeleden Atakaş Hatayspor 1-0 galip ayrıldı.YouTube · beIN SPORTS Türkiye · 3 Tem 2022 Sana göre, bana göre bir pozisyon. Sizin fikrinin ofsayttır, benim fikrim ofsayt değildir. Bu VAR'ın konusu değildir. VAR, bu pozisyona müdahale ederek hata etmiştir. Bu pozisyonlar her seminerde en çok üzerinde durulan konular. Kalecinin görüş alanını kapatıyor mu? Oyuncunun yapmış olduğu aksiyon kalecinin yapacağı hamleyi etkiliyor mu? '' (Görüntü: beIN Sports)6 'KALECİYİ YANILTACAK BİR HAREKET DEĞİL' ''Burada bizi ilgilendiren madde, 4. Hatayspor - Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? | Trendyol Süper LigHatayspor - Beşiktaş maçını canlı takip etmek için tıklayın... Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Hatayspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Hatayspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? HATAYSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Hatayspor - Beşiktaş maçı 25 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'de oynanacak. Hatayspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü 1 gün önce — Hatayspor,Süper Lig'in 18'inci haftasında pazartesi günü Mersin Stadyumu´nda oynayacağı Beşiktaş mücadelesinin hazırlıklarına devam etti. Atakaş Hatayspor Beşiktaş maçı özet ve golleri 30 Eki 2021 — Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ... madde. Montero'nun bir hareketi var mı? Var. Top geçerken topun önünden ayağını çekiyor. Kaleci şunu düşünebilir mi: Ayağını çekmeseydi de topa dokunsaydı acaba ne tarafa giderdi? Ben Montero'nun hareketinin kaleciyi yanıltacak bir hareket olduğunu düşünmüyorum. '' (Görüntü: beIN Sports)7 'GOL VERİLMESİ DAHA DOĞRU OLURDU' Pozisyonun gol verilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum. ÖZET: Beşiktaş 7-0 A. Hatayspor | 39. Hafta - 2020/21 - YouTube 3:502020/21 sezonunun 39. hafta maçında Beşiktaş ve A. Hatayspor karşı karşıya geldi, mücadeleyi Beşiktaş 7-0 kazandı.YouTube · beIN SPORTS Arşiv · 4 Ara 2022 Beşiktaş'ta Hatayspor maçı hazırlıkları tamamlandı 14 saat önce — Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı ...

Om

Välkommen till gruppen! Här kan du träffa andra träningsintr...

medlemmar

bottom of page